A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чорноострівська громада
Хмельницька область, Хмельницький район

Шановні земляки!

Дата: 05.04.2022 15:50
Кількість переглядів: 369

Фото без описуЩороку навесні ми проводимо щорічну акцію "За чисте довкілля" та Дні благоустрою. Цього річ разом із весною на нашу землю прийшла війна…

Всі свої сили військові, добровольці тероборони, рятувальники та волонтери направляють на боротьбу з загарбниками та наслідками їх нелюдських дій.

Наша громада не стоїть осторонь. З перших днів війни наші волонтери плетуть маскувальні сітки, готують обіди та смаколики для захисників та переселенців, заготовляють тушкованки з риби та м’яса.

Жителі Чорноострівської ТГ завжди славились тим, що були добрими господарями на своїй землі. На часі усім нам про це потрібно згадати.

Закликаємо Вас прибрати території, прилеглі до Ваших приватних садиб, Ваших підприємств, території загального користування, території, в яких відсутній власник! Допоможіть своїм сусідам похилого віку! При цьому просимо зберігати спокій, але бути насторожі! Дотримуйтесь правил поведінки при оголошенні сигналу «Повітряна тривога!».

Квітучі дерева, чисте повітря, прибрані вулиці та парки – мінімум, потрібний, щоб пишатися своїм селом і насолоджуватися життям у ньому.

Найменша дрібничка, зроблена у цьому плані кожним жителем та керівниками підприємств, принесе суспільну користь, зробить село кращим.

Сподіваємось на підтримку жителів та гостей громади, що вони не будуть стояти осторонь цього процесу, інакше самотужки, тільки силами працівників комунальних закладів, навести належний санітарний порядок і утримувати населені пункти чистими і красивими буде досить складно.

Пам’ятаймо, що наша поведінка є прикладом для наслідування нашими дітьми та онуками. Давайте закладемо у них основи внутрішньої культури та збережемо свою маленьку Батьківщину – рідне село для них і для себе, як справжні господарі. Адже ніхто, окрім нас самих, не зможе нам створити затишок, порядок та мир на нашій землі.

 

СЛАВА УКРАЇНІ!

СЛАВА НАШИМ ГЕРОЯМ-ЗАХИСНИКАМ!

 

Виконавчий комітет Чорноострівської селищної ради

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь