A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чорноострівська громада
Хмельницька область, Хмельницький район

ІНФОРМАЦІЙНЕ ПОВІДОМЛЕННЯ ПРО ПРОВЕДЕННЯ ГРОМАДСЬКОГО ОБГОВОРЕННЯ З ПИТАНЬ ПЕРЕЙМЕНУВАННЯ ВУЛИЦЬ ТА ПРОВУЛКІВ НАСЕЛЕНИХ ПУНКТІВ ЧОРНООСТРІВСЬКОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ ХМЕЛЬНИЦЬКОГО РАЙОНУ ХМЕЛЬНИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

Дата: 29.03.2022 20:55
Кількість переглядів: 916

Фото без опису

На виконання рішення виконавчого комітету Чорноострівської селищної ради від 25.03.2022 р. № 11 «Про проведення громадського обговорення з питань перейменування вулиць та провулків населених пунктів Чорноострівської територіальної громади Хмельницького району Хмельницької області», відповідно до вимог ЗУ «Про присвоєння юридичним особам та об’єктам права власності імен (псевдонімів) фізичних осіб, ювілейних та святкових дат, назв і дат історичних подій», ЗУ «Про місцеве самоврядування в Україні», ЗУ «Про засудження комуністичного та націонал-соціалістичного (нацистського) тоталітарних режимів в Україні та заборону пропаганди їх символіки», Постанови КМУ «Про затвердження Порядку проведення громадського обговорення під час розгляду питань про присвоєння юридичним особам та об’єктам права власності, які за ними закріплені, об’єктам права власності, які належать фізичним особам, імен (псевдонімів) фізичних осіб, ювілейних та святкових дат, назв і дат історичних подій» від 24.12.2012 р. № 989, у зв'язку з військовою агресією Російської Федерації проти України оголошується громадське обговорення з питань перейменування вулиць та провулків населених пунктів Чорноострівської територіальної громади Хмельницького району Хмельницької області.

1. ОРГАНІЗАТОР ГРОМАДСЬКОГО ОБГОВОРЕННЯ;
2. ОБ’ЄКТИ ПРАВА ВЛАСНОСТІ, ЯКИМ ПРОПОНУЄТЬСЯ ЗМІНИТИ НАЗВУ (ПЕРЕЙМЕНУВАТИ);
3. СТРОК, МІСЦЕ, ЧАС ПРОВЕДЕННЯ ЗАХОДІВ З ГРОМАДСЬКОГО ОБГОВОРЕННЯ;
4. ПОШТОВА АДРЕСА;
5. НОМЕР ТЕЛЕФОНУ ТА АДРЕСА ЕЛЕКТРОННОЇ ПОШТИ;
6. ВІДПОВІДАЛЬНІ ОСОБИ.

7. ІНФОРМАЦІЯ ЩОДО ПРАВОВИХ НАСЛІКІВ ПРИ ПЕРЕЙМЕНУВАННІ ВУЛИЦЬ ТА ПРОВУЛКІВ.

Починаючи з 01.04.2022 р. по 29.04.2022 р. на сайті селищної ради, фейсбук сторінці, вайбер групі буде проводитись громадське обговорення у форматі інтернет обговорення, та опитування мешканців даної вулиці, провулку на предмет підтримки цієї ініціативи. Пропозиції (зауваження) подаються у письмовій чи усній формі, надсилаються електронною поштою із зазначенням прізвища, імені, по батькові та адреси особи, яка їх подає. Анонімні пропозиції (зауваження) не розглядаються. 
 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь