Чорноострівська громада
Хмельницька область, Хмельницький район

Головою Чорноострівської селищної ради було прийнято розпорядження від 16.03.2022 року № 19/2022-г «Про організацію перебування осіб, що перемістилися з території адміністративно-територіальної одиниці, в якій проводяться бойові дії»

Дата: 29.03.2022 12:26
Кількість переглядів: 483

Фото без описуШановні жителі громади! 34-й день над нашою ненькою Україною встає сонце, проміння якого губляться в диму розбитого ворожого знаряддя. Але кожний українець зі словами молитви  переконливо промовляє: «Перемога за нами і вже скоро!»

На сьогодні в нашій громаді плетуться маскувальні сітки, ліпляться вареники, випікається здоба, що передається на передову. Понад 700 переселенців тимчасово знайшли прихисток в нашій громаді, відчуваючи нашу щирість, доброту і розуміння їхньої болі …

Немає дня, щоби до селищної ради хтось з вимушено переселених осіб (ВПО) не звертався за допомогою. Переважно люди потребують їжі, дитячого харчування та підгузок, засобів гігієни тощо. Вдалося багато залучити, придбати. Але, якщо на початку війни ми очікували швидкого завершення військових дій, то розуміємо, що випробування продовжуються.

Для надання допомоги ВПО головою селищної ради прийнято розпорядження від 16.03.2022 року № 19/2022-г «Про організацію перебування осіб, що перемістилися з території адміністративно-територіальної одиниці, в якій проводяться бойові дії». Також, до представників бізнесу підготовлені звернення щодо участі по залученню продуктів харчування для формування «продуктових наборів». Передбачена їх видача один раз на місяць для сімей з дітьми, жінок, осіб старше 60-ти років.

В  9 діючих старостатах  роботу з ВПО  організовують старости сіл з активною участю жителів.  В населених пунктах Чорний Острів, Вовча Гора та Мар’янівка  таку роботу здійснюють працівники селищної ради. 
Селищна рада запрошує долучитися жителів цих територій до надання матеріальної допомоги.
Про всіх добродіїв, які підтримають нас, ми будемо розповідати в наших наступних публікаціях.

Разом до перемоги!
Слава Україні!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису
 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь