A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чорноострівська громада
Хмельницька область, Хмельницький район

РІШЕННЯ №1 від 05.03.2022 року Чорний Острів Про звернення до Президента США, Президента Франції, Канцлера Німеччини, Прем’єр-міністра Великобританії, Генерального Секретаря НАТО, Уряду та парламентів країн-членів НАТО, Послів та дипломатичного корпу

Дата: 06.03.2022 18:20
Кількість переглядів: 434

Фото без опису

ЧОРНООСТРТВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА ХМЕЛЬНИЦЬКОГО РАЙОНУ ХМЕЛЬНИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ 

VIII скликання 11 позачергова сесія

РІШЕННЯ №1 від 05.03.2022 року Чорний Острів Про звернення до Президента США, Президента Франції, Канцлера Німеччини, Прем’єр-міністра Великобританії, Генерального Секретаря НАТО, Уряду та парламентів країн-членів НАТО, Послів та дипломатичного корпусу усіх держав НАТО на підтримку прохання Президента України Володимира Зел енського щодо закриття неба над Україною.

У зв'язку з військовою агресією Російської Федерації проти України та з метою закриття повітряного простору над Україною для російської військової авіації, які завдають постійні удари по військових і цивільних об’єктах протягом 10 днів війни, жертвами чого є велика кількість мирних громадян, керуючись ЗУ «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи Указ ПУ «Про введення воєнного стану в Україні» № 64/2022 від 24 лютого 2022 року,

Регламентом селищної ради селищна рада ВИРІШИЛА:

1. Схвалити звернення до Президента США, Президента Франції, Канцлера Німеччини, Прем’єр-міністра Великобританії, Генерального Секретаря НАТО, Урядів та парламентів країн-членів НАТО, Послів та дипломатичного корпусу усіх держав НАТО на підтримку прохання Президента України Володимира Зеленського про закриття неба над Україною (текст звернення додається).
2. Виконавчому комітету Чорноострівської селищної ради направити дане звернення до урядів країн-членів НАТО, Президента Сполучених Штатів Америки, Президента Франції, Канцлера Німеччини, послів усіх держав світу, оприлюднити в газеті «Прибузька зоря» та на офіційному вебсайті селищної ради.
3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на селищного голову (Михайла Дзіся).

 

Звернення від депутатів Чорноострівської селищної ради:

Ми, депутати Чорноострівської селищної ради, звертаємось до вас на підтримку прохання Президента України Володимира Зеленського про закриття неба над Україною.

24 лютого 2022 року серед ночі, коли усі громадяни України спали, ворог' у особі президента Російської Федерації віддав злочинний наказ здійснити напад на суверенну Українську землю. Українці прокинулись від жахіття повітряного бомбардування своїх міст та сіл.

Вже десяту добу російські війська обстрілюють та знищують ключові об'єкти інфраструктури України, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст і сіл з використанням авіації, балістичних ракет, артилерії, реактивних систем залпового вогню. Сотні мирних громадян України вже загинули.

Десять останніх днів показали, що це війна не лише проти України, але проти демократії, свободи та гуманності у всьому світі. Кожна згаяна хвилина - це смерті наших громадян, жінок і дітей, це знищені наші міста і села.

Українська держава та народ України стали жертвою імперських амбіцій тоталітарного режиму, що відродився на території Російської Федерації та загрожує цілому світу ядерною катастрофою.
Ніч на 4 березня показала, що навіть винищення жителів України - не єдина мета кровожерного режиму Путіна та Російської Федерації. Обстрілами Запорізької АЕС війська окупантів поставили під питання виживання всього людства і навіть життя власних громадян.

Напад Російської Федерації на Україну вже призвів до того, що сотні тисяч біженців прямують через кордони країн НАТО. Весь світ розуміє важливість закриття неба над Україною. Тепер час усім демократичним урядам, які поділяють цінності людського життя, ділом довести свої гуманістичні ідеї. Закриття неба над ’Україною дозволить нам зупинити просування ворога та захистити тисячі життів українців.

Від імені мільйонів українців, які з 24 лютого 2022 року сидять в укриттях та бомбосховищах, від імені тих які воюють за свободу Європи у пам'ять понад дві тисячі цивільних громадян та від всіх хто вже загинули від російського бомбардування, ми закликаємо вас закрити небо над Україною.

Діяти потрібно негайно!

 

Посилання на документ: https://rada.info/upload/users_files/04403901/fa98f2c8332426b002e0b5fa0caa48c8.pdf

Посилання на рішення сесії: https://chornoostrivska-otg.gov.ua/docs/1205901/


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь