Чорноострівська громада
Хмельницька область, Хмельницький район

ЗАСІДАННЯ КОМІСІЇ З ПИТАНЬ ЗАХИСТУ ПРАВ ДИТИНИ

Дата: 21.01.2022 14:57
Кількість переглядів: 460

Фото без опису20 січня 2022 р. відбулося засідання комісії з питань захисту прав дитини при Чорноострівській селищній раді, основним завданням якої є забезпечення реалізації прав дитини на життя, охорону здоров’я, соціальний захист, сімейне виховання та всебічний розвиток.  

     На комісію було винесено сім питань, які попередньо детально опрацювала начальник служби у справах дітей Чорноострівської селищної ради.

     Розглядалися питання про тимчасове влаштування малолітньої дитини до дитячого будинку, про виконання батьківських обов'язків,  про затвердження індивідуальних планів соціального захисту дітей, які опинилися в складних життєвих обставинах, дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, про надання дозволу на підписання договору дарування квартири, в якій зареєстрована і має право користуванням майном малолітня дитина.

      За результатами засідання комісією прийняті компетентні та виважені рішення, спрямовані на захист прав та інтересів дітей.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь