A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чорноострівська громада
Хмельницька область, Хмельницький район

Виїзний прийом громадян працівниками виконавчого комітету Чорноострівської селищної ради

Дата: 20.01.2022 17:02
Кількість переглядів: 487

Фото без описуДля здійснення обліку міграції населення та встановлення точної кількості осіб, що проживають на території громади запроваджено автоматизовану систему — РЕЄСТР ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ, основна ідея якої спрямована на створення єдиного інформаційного простору та передумов для переходу на електронний документообіг.

РЕЄСТР ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ (далі РТГ) — це база даних, призначена для зберігання, обробки та використання інформації відповідно до вимог законодавства України для обліку осіб, які проживають на території відповідної адміністративно-територіальної одиниці. Якщо простіше, це інформація про осіб, місце проживання яких зареєстроване на певній території.

Основним завданням сьогодення є наповнення РТГ актуальною інформацією. Це надасть можливість перевірити факт реєстрації чи зняття з реєстрації місця проживання особи за адресою в межах нашої громади, адже часто для отримання тієї чи іншої послуги потрібно отримати паперовий документ про підтвердження місця реєстрації.

Реєстр територіальної громади  наповнюється щоденно. Змінюючи реєстрацію місця проживання, реєструючи місце проживання новонароджених дітей, реєструючи місце проживання особи, спеціаліст з реєстрації місця проживання вносить зміни та оновлює дані в Реєстрі.

Проте, залишається відсоток мешканців громади, дані яких змінились: наприклад, змінилось прізвище у зв'язку з одруженням, змінено паспорт громадянина України, але інформація в реєстрі залишилась попередньою.

Зокрема звертаємо увагу, що відомості про зареєстроване місце проживання малолітніх та неповнолітніх дітей в РТГ майже відсутні.

В зв’язку з вищевикладеним, рекомендуємо звертатися до спеціаліста з реєстрації місця проживання для внесення, уточнення та оновлення інформації в Реєстрі територіальної громади, особливо відомостей про дітей.

Для наповнення реєстру необхідно подати спеціалісту з реєстрації місця проживання наступні документи:

  • паспорта та ідентифікаційні коди осіб, що зареєстровані в будинку;
  • якщо зареєстровані діти - свідоцтво про народження;
  • військові квитки, тимчасові посвідчення для чоловіків та посвідчення приписку до призовної дільниці для юнаків;
  • свідоцтво про право власності на будинок.

   З метою наповнення РТГ постійно здійснюються працівниками виконавчого комітету Чорноострівської селищної ради виїздні прийоми у віддалених населених пунктах громади.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь