A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чорноострівська громада
Хмельницька область, Хмельницький район

Військовій частині А 3013 сьогодні 81

Дата: 17.12.2021 15:23
Кількість переглядів: 2820

Фото без опису      Вітаємо командування та особовий склад військової частини А3013  з нагоди 81-ї річниці з дня її утворення.  Ваша частина має славну бойову історію. А завдяки повсякденній самовідданій праці,  наполегливості, високій майстерності та професіоналізму особового складу вона стала однією з кращих серед формувань Збройних Сил України. Неоціненний досвід, передові технології стали запорукою успішної діяльності частини.

       І сьогодні на неоголошеній війні з російськими окупантами в Луганський та Донецькій областях військовослужбовці частини дають гідну відсіч агресорові.

     На жаль, частина зазнала в цій війні втрат. Ми пам’ятатимемо героїв, які першими стали на захист наших кордонів проти російського агресора та загинули у нерівному бою – військовослужбовця частини А 3013 підполковника Ярослава Костишина.  Хвилиною мовчання присутні вшанували пам’ять полеглих в неоголошеній війні.                  

     Всіх присутніх військовослужбовців  привітала секретар Чорноострівської селищної ради Олена Мороз. Кращим з кращим були вручені грамоти селищної ради та цінні подарунки. Силами аматорських колективів Грузевицького СБК, Чорноострівського МБК та заслуженого артиста естрадного мистецтва Олега Стадника був даний святковий концерт. Аматори мистецтва побажали військовослужбовцям частини А 3013  успіхів, мирного неба, добра, злагоди, оптимізму, родинного благополуччя та нових здобутків у виконанні почесних завдань на благо держави та українського народу.

 

      Виконавчий комітет Чорноострівської селищної ради



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь