A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чорноострівська громада
Хмельницька область, Хмельницький район

Чергове засідання робочої групи з представниками ДПС щодо добровільної сплати податків

Дата: 25.11.2021 09:23
Кількість переглядів: 967

Фото без опису    У рамках інформаційно – роз’яснювальної компанії з популяризації добровільного дотримання вимог податкового законодавства щодо адміністрування єдиного внеску та законодавства з інших питань, контроль за дотриманням якого покладено на контролюючі органи відбулася чергова зустріч  заступника начальника Хмельницької ДПІ Івана Чмелюка, спільно із працівниками Хмельницького відділу камеральних перевірок управління з питань виявлення та опрацювання податкових ризиків Анна Завроцька провели робочу зустріч за участі представників Чорноострівської територіальної громади заступника селищного голови Світлани Лукомської, начальника фінансового відділу Оксани Рудковської та посадових осіб суб’єктів господарювання.

   Зокрема, податківці провели співбесіди стосовно сумлінної сплати податків з головним бухгалтером ТОВ «Чорноострівське хлібоприймальне підприємство» та ТОВ «Чорноострівське АГРО» Світланою Шуран.

    З метою збільшення надходжень до бюджету в ході інформаційно - роз’яснювальної компанії обговорено ряд питань щодо сплати податків, збільшення податкової ефективності з податку на додану вартість та податку на прибуток, легалізації заробітної плати. Чорноострівською селищною радою надано  Хмельницькій ДПІ перелік 12-ти об’єктів господарювання, які порушують вимоги податкового законодавства в частині легалізації працюючого населення, не сплати ПДФО в бюджет Чорноострівської селищної ради тощо.

      Також було проаналізовано проблемні питання, які виникають під час робочого процесу та шляхи їх вирішення. Надано відповіді на запитання щодо змін в податковому законодавстві, які відбулися протягом року.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь