A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чорноострівська громада
Хмельницька область, Хмельницький район

Зробимо громаду чистою

Дата: 06.10.2021 15:59
Кількість переглядів: 573

Фото без описуШановні керівники установ, підприємств, організацій всіх форм власності, їх трудові колективи та мешканці Чорноострівської територіальної громади!

З приходом осені та  холодів  з’являється бажання бачити нашу громаду чистою та охайною, яка так потребує нашого з вами піклування та бережливого ставлення. Осіння акція «За чисте довкілля» та благоустрою розпочалася 01.жовтня 2021 року та триватиме до 10 листопада 2021 року. Акцію  оголошено  з метою покращення санітарного стану території населених пунктів громади. чорно острівська селищна рада нагадує про Ваш обов’язок не менше 3-ох разів в рік (весною, літом та осінню) проводити благоустрій двору та території, яка прилягає з боку вулиці до середини проїжджої частини догоги для мешканців та закріплених територій для юридичних осіб, та в подальшому утримувати прилеглу та закріплену територію в належному стані.

Отже, для забезпечення екологічного благополуччя нашої громади, збереження та збільшення зон зелених насаджень, підтримки чистоти і порядку в населених пунктах, запрошуємо вас долучитись до низки заходів по прибиранню території громади  у жовтні-листопаді  2021 року. Зокрема провести санітарне прибирання та благоустрій прилеглих та закріплених за вами територій, навести лад на територіях приватних садиб, вулицях, узбіччях доріг,об’єктах благоустрою, кладовищах,  господарських територіях та під’їздах. Адже чистота території громади  – справа спільна для всіх і кожного, показник культури мешканців, які проживають у ній!

При цьому, наголошуємо – під час підготовки та проведення зазначеної акції необхідно враховувати санітарно-епідеміологічну ситуацію у регіоні, чинні протиепідемічні обмеження встановлені нормативно-правовими актами КМУ «Про встановлення карантину та запровадження посилення протиепідемічних заходів на території із значним поширенням респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої корона вірусом SARS-COV-2».

 

РІШЕННЯ виконкому від 30.09.2021р. №20 "Про проведення акції "За чисте довкілля" та Дня благоустрою 2021 році


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь