A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чорноострівська громада
Хмельницька область, Хмельницький район

Сьогодні в Чорноострівській ТГ вітали з 90-річним ювілеєм!

Дата: 07.09.2021 11:56
Кількість переглядів: 1958

Фото без описуДля одних 90 років це майже прожите життя, а для інших це лише трамплін для подальших звершень. Своє 90 ліття відсвяткувала  Личак Віра Григорівна. Народилась 4 вересня 1931 року в с. Грузевиця в сім’ї залізничника. Навчалася в загальноосвітній школі та по її закінченні пішла працювати в комсомольську ланку місцевого колгоспу. Тут пропрацювала до пенсійного віку. В 1952 році вийшла заміж за місцевого хлопця Григорія,  який повернувся з фронтів Другої світової війни. Народили двох діточок хлопчика та дівчинку. Зараз ювілярка дарує тепло свого серця та життєвий досвід онукам та правнукам. Разом з ними та ще сином та невісткою будують сьогодення та майбутнє щасливої родини. 

 В цей день теплі спогади наповнювали серце ювіляра Ткача Івана Пилиповича, який народився 6 вересня1931 в с.Захарівці. Закінчивши 5 класів загальноосвітньої школи пішов працювати в колгоспну стайню бо був закоханий в коней. У 18 років навчався на  курсах  трактористів.   Після курсів два роки відпрацювавши трактористом  пішов  до лав  армії, в якій прослужив три з половиною роки.  Згодом повернувся у своє рідне село. Пройшов нелегкий трудовий стаж. Недоспані ночі та вранішні зорі були його супутниками бо 20 років працював трактористом та 18 років шофером  ГАЗ 51 та ГАЗ 52 в місцевому колгоспі.. Зараз життя Івана Пилиповича продовжує грати яскравими барвами та приносить все більше дивовижних відкриттів бо справжнім сенсом його життя стали  дві доньки, 3 онуки  та 2 правнучки. Він мріє щоб здоров'я дозволяло прожити ще не один десяток років.для дітей, внуків та правнуків.

В цей день секретар Чорноострівської селищної ради Олена Мороз привітала ювілярів Личак Віру Григорівну та  Ткача Івана Пилиповича з цією поважною датою та наголосила «… що ювілей – черговий доказ того, що 90 років – це зовсім не похилий вік. Низький уклін вам за ту складну життєву дорогу, по якій ви пройшли гідно, бувши учасником історичних подій і працюючи на благо майбутнього покоління. Бажаємо вам міцного здоров'я, розуміння близьких, більше радості та задоволень, які ви так заслужили. З ювілеєм!»



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь