A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чорноострівська громада
Хмельницька область, Хмельницький район

Кампанія з детінізації доходів!

Дата: 13.08.2021 12:21
Кількість переглядів: 454

Фото без опису

 

З метою проведення кампанії з детінізації доходів та підвищення податкової культури громадян заступник начальника Хмельницької ДПІ Іван Чмелюк провів виїзну зустріч з керівництвом Чорноострівської селищної  ради та начальником Фінансового відділу селищної ради Рудковською Оксаною.
 

У ході зустрічі розглядались особливості Закону України від 15 червня 2021 року № 1539 «Про внесення змін до Податкового кодексу України щодо стимулювання детінізації доходів та підвищення податкової культури громадян шляхом запровадження одноразового (спеціального) добровільного декларування фізичними особами належних їм активів та сплати одноразового збору до бюджету».

Закон врегульовує особливості застосування одноразового (спеціального) добровільного декларування активів фізичних осіб.

Одноразове (спеціальне) добровільне декларування проводиться з 01 вересня 2021 року до 01 вересня 2022 року та передбачає сплату збору з одноразового (спеціального) добровільного декларування.

Також розглядалось питання декларування доходів громадян, у власності або користуванні яких є значні площі земельних ділянок та спецтехніка для їх обробітку (трактори, комбайни та ін.), для подальшого залучення їх до декларування доходів.

Питання сплати ПДФО за місцем провадження господарської діяльності, переваги подання звітності в електронному вигляді та отримання ЕЦП.

Іван Володимирович зауважив на актуальності продовження роботи з інвентаризації землевласників, землекористувачів й надання уточненої інформації щодо власників земельних ділянок та їх адрес.

 

 Також вчергове наголошувалось  на  можливості  громадян  надавати  податкову звітність  користуючись  електронним сервісом ДПС – Е-кабінетом платника.

 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь