A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чорноострівська громада
Хмельницька область, Хмельницький район

Про проведення громадського обговорення з питань присвоєння назви парку в селі Вовча Гора Хмельницького району Хмельницької області

Дата: 02.08.2021 16:58
Кількість переглядів: 765

Фото без опису

 

Відповідно до рішення виконавчого комітету Чорноострівської селищної ради від 30.07.2021 р. № 5 «Про проведення громадського обговорення з питань присвоєння назви парку в селі Вовча Гора Хмельницького району Хмельницької області», з метою врахування думки жителів Чорноострівської територіальної громади; відповідно до вимог ЗУ «Про присвоєння юридичним особам та об’єктам права власності імен (псевдонімів) фізичних осіб, ювілейних та святкових дат, назв і дат історичних подій», Постанови КМУ «Про затвердження Порядку проведення громадського обговорення під час розгляду питань про присвоєння юридичним особам та об’єктам права власності, які за ними закріплені, об’єктам права власності, які належать фізичним особам, імен (псевдонімів) фізичних осіб, ювілейних та святкових дат, назв і дат історичних подій» від 24.10.2019 р. №989 розпочато процес громадського обговорення питання щодо присвоєння назви парку в селі Вовча Гора Хмельницького району Хмельницької області.

Відповідальним за проведення громадського обговорення з питання назви парку в селі Вовча Гора Хмельницького району Хмельницької області визначено організаційний комітет з питань присвоєння назви парку в селі Вовча Гора Хмельницького району Хмельницької області. Головою комітету призначено Бєлєванцева Анатолія Васильовича, головного спеціаліста з питань культури, національностей, релігій та туризму виконавчого комітету Чорноострівської селищної ради.

Пропозиції та зауваження мешканців Чорноострівської громади, а також охочих долучитися до громадського обговорення з приводу присвоєння назви парку в селі Вовча Гора Хмельницького району Хмельницької області подаються в письмовій формі, надсилаються на офіційну електронну чи поштову адресу виконавчого комітету Чорноострівської селищної ради із зазначенням прізвища, імені, по батькові й адреси особи, яка їх подає, у строк до 30.09.2021 р. (включно):

Хмельницька область

Хмельницький район

смт. Чорний Острів

вул. Незалежності, 13,

інд. 31310,

Е-мail: chorost@ukr.net;

Пропозиції (зауваження) подавати у письмовій чи електронній формі із зазначенням свого прізвища та імені по та місцезнаходження.

Консультації з питання, що винесено на громадське обговорення можна отримати за телефонами:

тел. (0382) 62-21-41, факс: (0382) 62-21-43.

 

Пропозиції (зауваження), отримані в ході проведення громадського обговорення, результати громадського обговорення будуть оприлюднені на офіційному веб-сайті Чорноострівської селищної ради та у мережі Інтернет 01.10.2021 р.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь