Чорноострівська громада
Хмельницька область, Хмельницький район

Шановні мешканці та гості нашої громади!

Дата: 13.05.2021 10:40
Кількість переглядів: 639

Фото без описуЗ настанням весняно-літнього періоду за прогнозами синоптиків очікується встановлення сухої та спекотної погоди. В зв’язку із настанням сезону відпусток, в тому числі відвідування населенням місць відпочинку в парках, лісових масивах та біля водойм, зростає ризик травмування людей, виникнення нещасних випадків на водних об’єктах та  пожеж у лісових масивах, лісостепових зонах, сільгоспугіддях, торфяниках.

З метою охорони життя та здоров’я людей, попередження та профілактики випадків пожеж на території Чорноострівської селищної ради протягом весняно-літнього періоду необхідно:

- мешканцям та гостям нашої громади дотримуватися правил протипожежної безпеки під час відпочинку в природних екосистемах;  

- на водних об’єктах не допускати  купання людей, плавання на човнах та рибальства в необладнаних місцях;

- інформацію про виникнення надзвичайних ситуацій і подій на  території громади  надавати  негайно в Чорноострівську пожежну частину за   телефоном 62- 21- 64 та за номером 101 та екстренну медичну допомогу за номером 103.

Категорично забороняється спалювання побутового сміття, стихійних сміттєзвалищ, пожнивних залишків на сільськогосподарських угіддях, торішнього очерету поблизу водойм та болотистої місцевості, розведення вогнищ в лісових масивах, поблизу лісосмуг, які прилягають до території військової частини А3013, торф’яників, ліній електропередач та поблизу об’єктів магістральних нафтопроводів АТ «Укртранснафта».

 

 

Виконком Чорноострівської селищної ради

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь