A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чорноострівська громада
Хмельницька область, Хмельницький район

Новий проєкт – «Культура on/off. Цифрові мости».

Дата: 12.04.2021 16:37
Кількість переглядів: 1552

       Фото без опису Нещодавно Чорний Острів відвідали організатори найпопулярнішого фестивалю Respublica FEST та Territory ngo - Територія.

Вже 10 років організація створює проєкти для розвитку локальних спільнот, територій, великих та малих міст. Коли великі міста знаходяться в колапсі, майже ніхто не звертає увагу на маленькі регіони, села та їх потреби. Мета візиту, як зазначили наші гості «Зараз ми хочемо допомогти саме їм, тому стартуємо новий проєкт – «Культура on/off. Цифрові мости».

Ми поїдемо разом з музикантами та культурними діячами в села та містечка, яких не торкнулась урбанізація і які зберегли унікальну культуру. Наша ціль – навчити місцевих представників культури та туризму працювати у нових цифрових форматах, об’єднати сучасність та архаїку та розкрити унікальний культурний та туристичний потенціал віддалених сіл та малих містечок.

Результатом цього проєкту стануть зйомки 5 відеокліпів українських музикантів, які будуть записані в п’яти найцікавіших місцинах п’яти ОТГ, задіяних в проєкті. Ці відеоролики одночасно будуть слугувати промоцією, як музикантам, так і місцям де будуть зняті.  Під час запису будуть надані практичні майстер класи локальним представникам культурної та туристичної галузі. Одна з цих громад є наша Чорноострівська. З нетерпінням чекаємо у нас учасників проекту!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь