Чорноострівська громада
Хмельницька область, Хмельницький район

Заборона на вилов водних біоресурсів

Дата: 02.04.2021 12:59
Кількість переглядів: 714

Фото без описуШановні мешканці Чорноострівської громади!

Виконавчий комітет Чорноострівської селищної ради інформує Вас про обмеження, що встановлюються на період нересту риби і відтворення інших водних біоресурсів.

За повідомленням Управління Державного агентства рибного господарства у Хмельницькій області з 1 квітня 2021 року на Хмельниччині розпочинається весняно-літня заборона на лов водних біоресурсів. Тривалість заборони відрізняється залежно від водойм.

Любительський та спортивний лов водних біоресурсів на рибогосподарських водних об’єктах, підконтрольних Управлінню Державного агенства рибного господарства у Хмельницькій області, заборонений у такі строки:

  • у всіх водосховищах, озерах, ставках з 1 квітня по 10 червня;
  • у всіх річках та їх кореневих водах з 1 квітня по 20 травня;
  • в придаткових системах водойм (протоки, гирла, стариці, меліоративні канали, розливи водойм, які тимчасово заповнюються водою в період весняної повені) з 1 квітня по 30 червня.

У період виношування річковим раком ікри, личинок та першої линьки заборонено вилов з 01 грудня 2020 року по 30 червня 2021 року. 

Відповідно до наказу Управління охорони,використання і відтворення водних біоресурсів та регулювання рибальства у Хмельницькій області від 22.03.2021р.№20-од «Про встановлення термінів весняно-літньої заборони на лов риби, інших водних біоресурсів у рибогосподарських водних об’єктах Хмельницької області в межах району діяльності Хмельницького рибоохоронного патруля у 2021році»  забороняється у рибогосподарських водних об’єктах, на прибережних захисних смугах днопоглиблюючі, вибухові, бурові, сейсмологічні роботи, видобуток гравію та піщано-ракушкової суміші, а також організацію змагань з рибальства.

Любительське рибальство дозволене на спеціально визначених Хмельницькрибоохороною ділянках водойм з однією поплавковою або донною вудкою з одним гачком і спінінгом з берега. Відповідно до додатку до наказу №20-од від 22.03.21р. водні об’єкти Чорноострівської  громади в даний Перелік не входять.

 

Виконавчий комітет Чорноострівської селищної ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь