A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чорноострівська громада
Хмельницька область, Хмельницький район

Заборона на вилов водних біоресурсів

Дата: 02.04.2021 12:59
Кількість переглядів: 660

Фото без описуШановні мешканці Чорноострівської громади!

Виконавчий комітет Чорноострівської селищної ради інформує Вас про обмеження, що встановлюються на період нересту риби і відтворення інших водних біоресурсів.

За повідомленням Управління Державного агентства рибного господарства у Хмельницькій області з 1 квітня 2021 року на Хмельниччині розпочинається весняно-літня заборона на лов водних біоресурсів. Тривалість заборони відрізняється залежно від водойм.

Любительський та спортивний лов водних біоресурсів на рибогосподарських водних об’єктах, підконтрольних Управлінню Державного агенства рибного господарства у Хмельницькій області, заборонений у такі строки:

  • у всіх водосховищах, озерах, ставках з 1 квітня по 10 червня;
  • у всіх річках та їх кореневих водах з 1 квітня по 20 травня;
  • в придаткових системах водойм (протоки, гирла, стариці, меліоративні канали, розливи водойм, які тимчасово заповнюються водою в період весняної повені) з 1 квітня по 30 червня.

У період виношування річковим раком ікри, личинок та першої линьки заборонено вилов з 01 грудня 2020 року по 30 червня 2021 року. 

Відповідно до наказу Управління охорони,використання і відтворення водних біоресурсів та регулювання рибальства у Хмельницькій області від 22.03.2021р.№20-од «Про встановлення термінів весняно-літньої заборони на лов риби, інших водних біоресурсів у рибогосподарських водних об’єктах Хмельницької області в межах району діяльності Хмельницького рибоохоронного патруля у 2021році»  забороняється у рибогосподарських водних об’єктах, на прибережних захисних смугах днопоглиблюючі, вибухові, бурові, сейсмологічні роботи, видобуток гравію та піщано-ракушкової суміші, а також організацію змагань з рибальства.

Любительське рибальство дозволене на спеціально визначених Хмельницькрибоохороною ділянках водойм з однією поплавковою або донною вудкою з одним гачком і спінінгом з берега. Відповідно до додатку до наказу №20-од від 22.03.21р. водні об’єкти Чорноострівської  громади в даний Перелік не входять.

 

Виконавчий комітет Чорноострівської селищної ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь