A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чорноострівська громада
Хмельницька область, Хмельницький район

Зустріч з працівниками ГУ ДПС у Хмельницькій області

Дата: 01.04.2021 10:30
Кількість переглядів: 592

Фото без описуВиконком Чорноострівської селищної ради повідомляє, що з метою забезпечення повноти та своєчасності справляння податку на доходи фізичних осіб та для налагодження партнерських відносин з платниками податків та створення сприятливих умов для платників податків, запрошуємо  Вас взяти участь у робочій зустрічі з працівниками ГУ ДПС у Хмельницькій області, яка відбудеться в приміщенні Чорноострівської ради 15.04. 2021 року об 11 годині, де буде проведено роз’яснювальну роботу та прийняття декларацій, щодо декларування доходів громадянами отриманих у 2020 році від:

-        фізичних осіб, що не є фізичними особами-підприємцями, які мають у власності трактори, самохідні шасі, крани, навантажувачі, екскаватори, дорожньо – будівельні і меліоративні машини, сільськогосподарську техніку, інші механізми, та ймовірно надавали послуги за допомогою техніки, та отримували дохід,

-        фізичних осіб, які мають у власності земельні ділянки площею понад 2га, та одноосібно їх обробляють для отримання доходу.

Згідно п.п. 49.18.4 п.49.18 ст. 49  Податкового кодексу платник податків до 1 травня 2021 року забов’язані подати декларацію про майновий стан і доходи, задекларувати отримані доходи, та відповідно до п.п.179.7.п.179.7ст.179 Податкового кодексу до 1 серпня 2021 року самостійно сплатити суму податкового забов’язання, зазначену в податковій декларації.)


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь