A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чорноострівська громада
Хмельницька область, Хмельницький район

Про присвоєння почесного звання "Мати-героїня"

Дата: 01.03.2021 11:39
Кількість переглядів: 1776

Фото без описуПрезидент України Володимир Зеленський підписав Указ № 568/2020 від 15 грудня 2020 року «Про присвоєння почесного звання «Мати-героїня».

Згідно з документом, за забезпечення зразкового виховання дітей у сім'ї, створення сприятливих умов для здобуття дітьми освіти, розвитку їхніх творчих здібностей, формування високих духовних і моральних якостей відзначено 901 українську жінку.

Почесне звання «Мати-героїня» присвоєне багатодітним матерям, які виховали до восьмирічного віку п'ять і більше дітей, зокрема дітей, усиновлених у встановленому законодавством порядку. Понад 900 українських жінок отримали звання «Мати-героїня» – указ Президента. Зокрема, жителька с. Грузевиця Коржик Наталія Анатоліївна.

Коржик Наталія Анатоліївна проживає за адресою  Хмельницька область Хмельницький район, с. Грузевиця житловий масив «Грузевиця-2»,

Наталія Анатоліївна разом з чоловіком Коржиком Іваном Анатолійовичем, яка народила та виховала семеро дітей, які є гарними, добрими, гідними громадянами нашої Батьківщини. Наталія разом з чоловіком постійно дбають про розвиток дітей, цікавляться їхніми досягненнями та успіхами, вчать любити книгу, мистецтво, спорт. Наталія приділяє багато уваги вихованню своїх дітей, привчила їх до праці та культури, сприяє всебічному розвитку своїх дітей, розвитку їх здібностей та фізичних можливостей, піклується про їхнє здоров'я, фізичний, духовний та моральний розвиток. Добра християнська родина, сповідують протестантизм. Сім’я Наталії Анатоліївни є гідним прикладом для багатьох українських родин, адже вони виховують розумних, наполегливих, трудолюбивих громадян, які будуватимуть гарне майбутнє для нашої держави.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь