Чорноострівська громада
Хмельницька область, Хмельницький район

Творча сотня «Рух до перемоги»

Дата: 19.03.2018 16:49
Кількість переглядів: 709

Фото без описуМИ ПЕРЕМОЖЕМО!

Щастя і Старобільськ, Бахмут і Авдіївка, Гранітне і Покровськ, Мар’їнка і Чермалик, Маріуполь і Краматорськ, Попасна і Лисичанськ, Соледар і Волноваха, Сєвєродонецьк і Курахове... А ще – безліч сіл, назви яких не одразу знайдуться на мапі. А ще – бліндажі, посадки, лісосмуги, ангари, ферми, будинки культури, закинутіхатини і розбомблені заводи… Творчу сотню «Рух до перемоги» знають і впізнають по всій лінії війни, де вони виступали.

15 березня Творча сотня «Рух до перемоги» подарувала яскравий благодійний концерт «Ми переможемо» для Хмельничан та гостей в Хмельницькій обласній філармонії . Це можливість разом із ними знову пережити миті артистично-волонтерських поїздок на війну. Це  можливість побути на одній сцені з сотнями тих бійців, яких вони  зустріли в АТО. Із живими і тими, хто вже перейшли до небесного воїнства. Це ще один  спільний крок до Перемоги!

В цьому концерті прийняли активну участь співачка, викладачка Чорноострівської ДМШ Анастасія Капустянська, та зразковий ансамбль танцю «Забава» Чорноострівської ДМШ.

В квітні ми чекаємо Творчу сотню «Рух до перемоги»  в гості і в Чорному Острові.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь