A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чорноострівська громада
Хмельницька область, Хмельницький район

З величними святами нашої держави

Дата: 21.08.2020 23:29
Кількість переглядів: 1271

Напередодні святкування Дня державного прапора України, Дня Незалежності нашої держави та  Дня пам’яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України  в смт. Чорний Острів відбулися урочистості з нагоди національних  свят та пам’ятних дат нашої державності.

Ці визначні дати навіки увійшли в історію молодої держави золотими сторінками її біографії, започаткували нову епоху в житті нашого народу, законодавчо закріпили його вікові демократичні прагнення до національного відродження, духовної свободи, економічного зростання, культурного піднесення. Наш прапор – це найдорожчий символ, за який і сьогодні найкращі сини України вийшли на Майдан, ведуть боротьбу із ворогом у зоні ООС та гинули за свободу та незалежність нашої країни! Це і наші земляки Олександр Пасічник; Олександр Попов; Ігор Мельник; Богдан Ліщинський;

Всіх будівничих незалежності України вшанували Хвилиною мовчання та поклали квіти до підніжжя пам’ятних знаків «Героям Небесної сотні та захисникам України », «За волю України» воякам армії УНР, могил воїнів АТО Олександра Пасічника; Олександра Попова; Ігоря Мельника; Богдана Ліщинського   від Чорноострівського селищного голови Михайла Дзіся  та вдячних чорноострівчан і мешканців громади. У переддень Державного Прапора України та 29 річниці незалежності України  почесне право підняти Державний Прапор України надається учню 9 класу Чорноострівського НВК, переможцю чисельних олімпіад  Стасу Малєтіну та Єлізавєті Задорожній- переможцю чисельних конкурсів та олімпіад. Всіх присутніх привітав зі святами селищний голова Михайло Дзісь. Кращим з кращих були вручені подяки селищної ради.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь