A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чорноострівська громада
Хмельницька область, Хмельницький район

Вітання з храмовим празником парафіяльній громаді костелу Внебовзяття Пресвятої Діви Марії

Дата: 14.08.2020 14:09
Кількість переглядів: 4830

15 серпня Католицька церква відзначає свято Успіння Пресвятої Богородиці. У цей день костел Внебовзяття Пресвятої Діви Марії відзначає ювілей 200 років!

Всечесний отче Вікторе, дорогі парафіяни храму Внебовзяття Пресвятої Діви Марії дозвольте від щирого серця привітати вас із вашим Храмовим Святом, з великим ювілеєм 200 річчя з моменту освячення костелу!

Храмове свято є важливим днем для парафіяльної спільноти, коли вона, а разом із нею вся Христова Церква, дякує Богові за всі ласки, одержані протягом року.

У цей святковий день складаю щиру подяку Вам отче Вікторе та всім парафіянам, які своєю жертовною молитвою і підтримкою старались, щоб парафія стала такою, яка є в сьогоднішній день: величною і  красивою. А це все жертовна праця небайдужих парафіян. Нехай Господь, бачачи працю ваших рук та чуючи вашу молитву, винагородить всіх вас і нехай ця нагорода сторицею знайде кожного, хто її заслужив.

І в цей непростий час бажаю Вам не втратити ту божественну духовну силу, основою якої завжди була, є і буде християнська віра, адже вона скеровує нас на правильний шлях і додає віри у краще майбутнє.

Нехай цей урочистий празник принесе добро і достаток до ваших осель, затишок та Господню благодать. Хай слово Боже наповнить ваші серця любов’ю, щирістю та надією на краще майбутнє. Нехай Всемилостивий Господь Бог дарує нам мир і спокій на нашій рідній землі, захистить від життєвих негараздів, допоможе у здійсненні світлих задумів та надихає всіх вас на добрі справи на благо та добробут наших родин, нашої громади та нашої України!!

 

З великою шаною та повагою

Чорноострівський селищний голова                                   Михайло ДЗІСЬ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь