A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чорноострівська громада
Хмельницька область, Хмельницький район

З Днем Конституції України та Днем Молоді

Дата: 26.06.2020 13:20
Кількість переглядів: 838

Цьогоріч  28 червня  ми відзначаємо два свята: одне із найвизначніших державних свят День  Конституції України та День Молоді.

Основний Закон нашої держави самим фактом свого прийняття дав початок новому етапу в історії України. Конституція, прийнята 28 червня 1996 року, заклала основи побудови правової держави. Ми отримали свою Конституцію, яка гарантувала нам права та свободи, наблизила нас до країн із розвинутою демократією та остаточно закріпила незалежність нової держави. За роки, які минули з дня ухвалення Конституції, наша країна переживала і кризи, і підйоми, втрати і здобутки, а головний Закон – серйозні випробування.

Знаючи трьохстолітню конституційну традицію нашого народу, ми українці повинні пам’ятати, що держава – це не лише чиновники і депутати, держава – це весь народ. І від щоденних дій кожного з  нас залежить успіх у побудові країни, якою пишатимуться наші діти та онуки. Бажаємо всім жителям Чорноострівщини міцного здоров’я, добробуту і затишку у ваших родинах, мудрості і далекоглядності, високих досягнень, успіхів у праці та нових звершень заради реалізації принципів Основного Закону нашої Вітчизни.

День молоді ще одне зі свят адже вам, молодим скрізь дорога! Відкритий весь світ як на долоні, і будь-яка справа по плечу!  Вітаємо з Днем молоді вас – молодь нашої громади! Бажаю залишатися молодими протягом усього свого шляху, адже молодість не залежить від віку – вона живе в душі, тієї, що не перестає літати і будувати плани і виконувати задумане, всупереч усім труднощам! Будьте щасливі!

 

Чорноострівський селищний голова                                                                 Михайло Дзісь


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь