A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чорноострівська громада
Хмельницька область, Хмельницький район

Почесне звання України «Мати-героїня»

Дата: 08.05.2020 14:46
Кількість переглядів: 1323

Фото без опису07 травня 2020 року керуючий справами виконавчого комітету Чорноострівської селищної ради Наталія Гудима за дорученням Чорноострівського селищного голови Михайла Дзіся завітала до великої родини Маргарити Мукомол для вручення відзнаки.

Так, Указом Президента України від 07 грудня 2019 № 893/2019 за вагомий внесок у справу виховання дітей, підвищення авторитету української родини та самовіддану материнську працю присвоєно Почесне звання України «Мати-героїня» Мукомол Маргариті Анатоліївні, жительці села Осташки, яка  народила п’ять дітей Олену, Наталію, Івана, Петра та Віру.

Діти Маргарити Анатоліївни є гарними, добрими, гідними громадянами нашої Батьківщини. Батьки постійно дбають про розвиток дітей, цікавляться їхніми досягненнями та успіхами, вчать любити книгу. Односельці характеризують Маргариту Анатоліївну з позитивної сторони як турботливу, добру господиню. Вона приділяє багато уваги вихованню своїх дітей, привчила їх до праці та культури, сприяє всебічному розвитку своїх дітей, розвитку їх здібностей та фізичних можливостей піклується про їхнє здоров'я, фізичний духовний та моральний розвиток.

Приємно та символічно привітати Маргариту Анатоліївну саме напередодні Дня матері. В цей день ми висловлюємо щиру подяку усім мамам за життя.

Діти – це наше майбутнє. Чого ми їх навчимо, які цінності закладемо в голови, таким і буде результат. Ми пишаємося тим, що в Чорноострівській громаді є такі самовіддані жінки, які власним досвідом демонструють суспільству, що велика і дружня родина – це запорука процвітаючої нації. Бажаємо вам та вашим рідним миру, міцного здоров'я та всього найкращого.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь