A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чорноострівська громада
Хмельницька область, Хмельницький район

ПОВІДОМЛЕННЯ про оприлюднення проекту регуляторного акта

Дата: 06.05.2020 15:31
Кількість переглядів: 812

Фото без описуПроект рішення Чорноострівської селищної ради Хмельницького району Хмельницької області “Про затвердження Порядку встановлення розмірів орендної плати за земельні ділянки комунальної власності на території Чорноострівської селищної ради на 2021 рік”

 

Розробник – Чорноострівська селищна рада

Відповідно до ст. 9 Закону України «Про засади державної регуляторної політики в сфері господарської діяльності» від 11.09.2003 року №1160-IV (далі-Закон) та з метою одержання зауважень і пропозицій, Чорноострівська селищна рада підготувала проект рішення «Про затвердження Порядку встановлення розмірів орендної плати за земельні ділянки комунальної власності на території Чорноострівської селищної ради на 2021 рік”

Регуляторний акт дасть змогу забезпечити реалізацію державної політики в податковій сфері, спрямовану на поповнення доходної частини селищного бюджету у відповідності до чинного законодавства.

З метою отримання зауважень і пропозицій проект регуляторного акта та відповідний аналіз регуляторного впливу буде розміщено на сайті Чорноострівської селищної ради https://chornoostrivska-otg.gov.ua/ у розділі “Проекти регуляторних актів”.

Зауваження та пропозиції щодо проекту регуляторного акта та відповідного регуляторного впливу приймаються протягом 1 (одного) місяця з дня оприлюднення шляхом письмових звернень до Чорноострвіської селищної ради. Поштова адреса розробника проекту регуляторного акта: вул.Незалежності, 13, смт Чорний Острів, Хмельницької області, Хмельницького району селищна рада, тел. (03822)62-21-41, e-mail: chorost@ukr.net.

 

 

Селищний голова                                                             Михайло ДЗІСЬ

 

ПРОЕКТ Про затвердження Порядку встановлення розмірів орендної плати за земельні ділянки на території Чорноострівської селищної ради на 2021 рік


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь