Чорноострівська громада
Хмельницька область, Хмельницький район

Шановні мешканці села Вовча Гора (вул. Артилерійська, Осташковецьке шосе, Березникова, Підгірна, Лісова)!

Дата: 17.04.2020 14:56
Кількість переглядів: 1456

Фото без описуВідповідно до ЗУ «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності», з метою прийняття пропозицій, зауважень громадян, суб’єктів господарювання, консультативно-дорадчих органів, Чорноострівська селищна рада оприлюднює проект рішення виконавчого комітету «Про затвердження тарифів на послуги централізованого водопостачання в селі Вовча Гора (вул. Артилерійська, Осташковецьке шосе, Березникова, Підгірна, Лісова)  Чорноострівської селищної ради»

З повним текстом проекту регуляторного акта та аналізом його регуляторного впливу можна ознайомитися на сайті Чорноосрівської селищної  ради.

Пропозиції та зауваження у письмовій формі від фізичних та юридичних осіб до проекту рішення виконавчого комітету Чорноострівської селищної ради прийматимуться протягом одного місяця з дати опублікування.

  

Адреса розробника:

Комунальне підприємство «Рембуд» Чорноострівської селищної ради, вул. Незалежності, 13, смт. Чорний Острів Хмельницького району Хмельницької  області, тел. (0382)62-21-41;  http://chornoostrivska.gromada.org.ua/

  

Строк приймання зауважень та пропозицій:

Зауваження та пропозиції від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань приймаються до розгляду протягом місяця з моменту оприлюднення проекту регуляторного акту та аналізу регуляторного впливу.

 

Спосіб надання зауважень та пропозицій:

1.Письмово.

2.На електронну пошту chorost@ukr.net

 

Перелік документів для ознайомлення:

1.Проект рішення виконавчого комітету Чорноострівської селищної «Про затвердження тарифів на послуги централізованого водопостачання в селі Вовча Гора (вул. Артилерійська, Осташковецьке шосе, Березникова, Підгірна, Лісова)  Чорноострівської селищної ради»


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь