A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чорноострівська громада
Хмельницька область, Хмельницький район

Урочистості до 31 річниці Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав

Дата: 14.02.2020 16:03
Кількість переглядів: 1055

15 лютого в Україні відзначається День вшанування учасників бойових дій на території інших держав. У вересні 1945 року закінчилась найжорстокіша у світі Друга Світова війна. Після Другої Світової війни війська СРСР брали участь у 24 локальних війнах і збройних конфліктах на території 16 іноземних держав. Найбільш масштабною та трагічною була війна в Республіці Афганістан.  З 25 грудня 1979 року по 15 лютого 1989 року тривала війна. Через афганське пекло пройшли десятки тисяч солдат.

15 лютого 2020 року виповнюється 31рік із дня завершення неоголошеної війни. 20 чоловік нашої громади теж брали участь у цій війні, а ще 32 – учасники бойових дій  в Чехословаччині, Югославії, Угорщині, Іраку. Двоє наших земляків загинули на чужій Афганській землі – Олександр Кукуруза с. Мартинівка та Олександр Батурко с. Везденьки.

В Грузевицькому СБК відбулись урочистості до 31 річниці Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав. Всіх присутніх привітав Чорноострівської селищної ради М. С. Дзісь. Аматори сцени привітали учасників бойових дій та глядачів, які зібралися в концертній залі. Згідно комплексної Програми піклування до свята всі учасники до свята отримують одноразову матеріальну допомогу.

Нажаль і сьогодні в нашій країні іде неоголошена війна з російським агресором. Тому  бажаєм всім  миру, спокою та процвітання нашій державі та вашим родинам.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь