A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чорноострівська громада
Хмельницька область, Хмельницький район

Громадське обговорення з питання присвоєння площі по вул. Антонівське шосе в смт. Чорний Острів назви «Площа Магдебурзького права»

Дата: 25.06.2019 17:10
Кількість переглядів: 955

Відповідно до рішення виконавчого комітету Чорноострівської селищної ради від 21.06.2019 р. № 3 «Про присвоєння назви площі в смт. Чорний Острів», з метою врахування думки жителів Чорноострівської територіальної громади; відповідно до вимог ЗУ «Про присвоєння юридичним особам та об’єктам права власності імен (псевдонімів) фізичних осіб, ювілейних та святкових дат, назв і дат історичних подій», Постанови КМУ «Про затвердження Порядку проведення громадського обговорення під час розгляду питань про присвоєння юридичним особам та об’єктам права власності, які за ними закріплені, об’єктам права власності, які належать фізичним особам, імен (псевдонімів) фізичних осіб, ювілейних та святкових дат, назв і дат історичних подій» від 24.10.2019 р. №989 у смт. Чорний Острів розпочато процес громадського обговорення питання щодо присвоєння площі по вул. Антонівське шосе в смт. Чорний Острів назви «Площа Магдебурзького права».

Відповідальним за проведення громадського обговорення з питання присвоєння площі по вул. Антонівське шосе в смт. Чорний Острів назви «Площа Магдебурзького права» визначено організаційний комітет з питань присвоєння площі по вул. Антонівське шосе в смт. Чорний Острів назви «Площа Магдебурзького права». Головою комітету призначено Бєлєванцева Анатолія Васильовича.

Пропозиції та зауваження мешканців смт. Чорний Острів, а також охочих долучитися до громадського обговорення з приводу присвоєння площі по вул. Антонівське шосе в смт. Чорний Острів назви «Площа Магдебурзького права». подаються в письмовій формі, надсилаються на офіційну електронну чи поштову адресу виконавчого комітету Чорноострівської селищної ради із зазначенням прізвища, імені, по батькові й адреси особи, яка їх подає, у строк до 21.08.2019 р. (включно):

Хмельницька область

Хмельницький район

смт. Чорний Острів

вул. Незалежності, 13,

інд. 31310,

Е-мail: chorost@ukr.net;

Пропозиції (зауваження) подавати у письмовій чи електронній формі із зазначенням свого найменування та місцезнаходження.

Анонімні пропозиції (зауваження) не розглядаються.

 

Консультації з питання, що винесено на громадське обговорення можна отримати за телефонами:

тел. (0382) 62-21-41, факс: (0382) 62-22-74.

Пропозиції (зауваження), отримані в ході проведення громадського обговорення, результати громадського обговорення будуть оприлюднені на офіційному веб-сайті Чорноострівської селищної ради та у мережі Інтернет 22.08.2019 р.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь