A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чорноострівська громада
Хмельницька область, Хмельницький район

Обласний семінар-практикум «Розвиток позашкілля в умовах децентралізації освіти»

Дата: 16.05.2019 16:09
Кількість переглядів: 1193

Фото без опису15 травня 2019 року на базі Чорноострівського НВК «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів, колегіум» гостинно зустрічали учасників обласного семінару-практикуму «Розвиток позашкілля в умовах децентралізації освіти».

На заході були присутні Чорноострівський селищний голова Дзісь М.С., начальник відділу освіти, культури, молоді та спорту виконавчого комітету Чорноострівської селищної ради Мала Н.В., директор Хмельницького обласного центру науково-технічної творчості учнівської молоді, Заслужений працівник освіти України Гончарук Г.М., заступник директора з навчально-методичної роботи Хмельницького обласного центру науково-технічної творчості учнівської молоді Гаєвська М.В., ректор Хмельницького обласного інституту післядипломної педагогічної освіти Берека В.Є., методист науково-методичного центру виховної роботи та позашкільної освіти Хмельницького обласного інституту післядипломної педагогічної освіти Орловська Н.М.

Програмою семінару, крім теоретичного модуля, було передбачено ряд цікавих блоків, серед яких фрагмент уроку у 1-му класі, який працює за програмою «Інтелект України», майстер-класи з писанкарства, паперопластики та пластилінографії., творча робота з батьками учнів закладу та лідерами учнівського самоврядування. В рамках семінару учасники відвідали Чорноострівську дитячу музичну школу, яка знаходиться в приміщенні Палацу першої половини ХІХ ст.(палац Пшездецьких), літературно-краєзнавчий музей ім. Л. Глібова.

 В заключному блоці учасники обмінялися враженнями та висловили подяку за організацію, привітність та результативність семінару-практикуму Чорноострівському селищному голові М.Дзісю та відділу освіти, культури, молоді та спорту виконавчого комітету Чорноострівської селищної ради.

В свою чергу, за допомогу в організації семінару, відділ освіти, культури молоді та спорту виконавчого комітету Чорноострівської селищної ради висловлює подяку за підтримку та допомогу в організації семінару працівникам Чорноострівського НВК в особі Островської О.С. та керівникам закладів освіти Чорноострівської селищної ради.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь