A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чорноострівська громада
Хмельницька область, Хмельницький район

Найрідніше слово – мати

Дата: 14.05.2019 09:55
Кількість переглядів: 789

Фото без описуМісяць травень – то найкращий місяць у році. Весна приходить зі своїм сонячним промінням і днями повної радості. І в один з таких весняних днів, у другу неділю травня світ відзначає День Матері. Саме в цей день все людство вшановує жінку-матір, жінку-світоч, жінку трудівницю, жінку – берегиню життя на землі…

Мама, Матуся, Мамуня, Мамочка, Матіночка, Неня, Ненечка……Які надлюдські глибини скарбів містить це слово в собі, бо називає людину, яка завжди для нас найближча, найдорожча, найдобріша, найкраща, наймиліша.

Саме в переддень цього свята в Захаровецькому СБК зібрались щоб вшанувати мам багатодітних та прийомних сімей.  Вітання багатодітним матерям, які зараз виховують трьох і більше дітей, матерям - героїням, які вже виростили п’ятеро і більше дітей, мамам, які сьогодні виховують прийомних дітей звучали від Чорноострівського  селищного голови Михайла Семеновича Дзіся та директора ТОВ «Агроприбужжя-2007»  Анатолія Броніславовича Малого. Вони вручили матерям цінні подарунки.

Слова вдячності лунали і від матері, яка виховує трійко дітей  Язвінської Світлани Миколаївни та мами прийомних дітей Руслани Миколаївни Семенюк.

Матусь вітали народний аматорський фольклорний колектив «Захарівчанка»;

Зразковий ансамбль танцю «Забава» Чорноострівської ДМШ; вокальний ансамбль «Дівчата Поділля» Бережанського СК; Денис Андрієнко; Ярослав Бондар; фольклорний колектив Захаровецької ЗОШ «Калинонька»; ансамбль танцю Захаровецького СБК; Володя Кухар; Дарина Козловська; ансамбль шумових інструментів «Кольорові нотки» Захаровецької ЗОШ.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь