A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чорноострівська громада
Хмельницька область, Хмельницький район

«Вклонімося буремним тим рокам!»

Дата: 10.05.2019 12:46
Кількість переглядів: 951

Фото без описуПід такою назвою в Чорному Острові пройшов меморіальний діалог-реквієм між обеліском воїнам-визволителям в смт. Чорний Острів та Братською могилою в с. Вовча Гора.

Сьогодні ми відзначаємо День Пам'яті та Примирення, згадуючи у молитві жертв Другої світової війни.  Завтра - 74-та річниця  відтоді, як Європу облетіла радісна звістка про завершення Другої світової війни. Це - День Пам’яті, осмислення уроків війни. І саме сьогодні, коли Україна в часі великих випробувань, коли проти нашого народу ведуть неоголошену війну, ми, як ніколи, відчуваємо ціну мирного неба.

Цими днями ми схиляємо голови перед пам’яттю тих, хто загинув на полях битв і в таборах смерті, учасниками національно-визвольного руху, які боролись за українську державність. Всі ми в неоплатному боргу перед полеглими у справедливій боротьбі за свободу і гідність людини.

Перед учасниками мітингів виступив голова Чорноострівської селищної ради Михайло Семенович Дзісь. Вшанували тих, хто загинув під час Другої світової війни, хвилиною мовчання.

Панахиду за полеглими у Другій світовій війні 1939 -1945 років провели  настоятель церкви  Преображення Господнього отець  Віталій та настоятель римо – католицького костелу Успіння Богоматері отець Віктор.

До обеліску односельчан, які загинули в роки Другої світової війни лягла гірлянда пам’яті та  квіти від голови Чорноострівської селищної ради Михайла Семеновича Дзіся,  депутатів районної та селищної ради , виконавчого комітету, організацій та установ Чорноострівської селищної ради, жителів Чорного Острова та сіл громади.

Слава героям, які загинули у Другій світовій, слава ветеранам, які відстояли свою країну, слава всім, хто захищав і захищає нашу державу від ворога. Слава Україні!

ФОТО


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь