A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чорноострівська громада
Хмельницька область, Хмельницький район

Звіт Чорноострівського селищного голови про діяльність структурних підрозділів селищної ради за 2018 рік

Дата: 02.05.2019 10:18
Кількість переглядів: 851

Підсумовуючи роботу за минулий 2018 рік селищний голова Михайло Дзісь із 10 квітня 2019 р. по 26 квітня 2019 р. відвідав кожен старостинський округ Чорноострівської селищної ради, прозвітував за зроблену роботу у порівнянні із попередніми роками у 13 населених пунктах Чорноострівської громади: селах Рідкодуби, Педоси, Грузевиця, Бережанка, Осташки, Ставчинці, Антонівка, Катеринівка, Миколаїв, Везденьки, Захарівці, Мар’янівка та смт Чорний Острів.

Робота очолюваної ним громади є конструктивною та послідовною, і не зважаючи на політичні та економічні труднощі у державі, вдається зберігати стабільність та приймати виважені рішення.

М. Дзісь прозвітував про діяльність структурних підрозділів селищної ради у сферах: соціально-економічного і культурного розвитку, бюджету і фінансів, управління комунальною власністю, житлово-комунального господарства, транспорту, освіти, охорони здоров’я, культури, фізкультури і спорту, соціального захисту населення, регулювання земельних відносин та охорони навколишнього природного середовища, а також забезпечення законності, правопорядку, охорони прав, свобод і законних інтересів громадян.

Коротко характеризуючи роботу, треба зазначити, що рада працювала стабільно і послідовно, забезпечуючи розвиток громади за пріоритетними напрямками, розв’язуючи поточні питання життя громади, не перетворюючись на арену політичного протистояння.

Селищний голова зазначив: Досягнення гідного рівня життя громадян нашої громади було і залишається для мене основною метою роботи на посаді селищного голови. Вірю, що співпраця однодумців та професіоналів сприятиме забезпеченню економічного та соціального розвитку громади та задоволенню потреб її жителів.

Ми втілюємо цілі та завдання у реальні справи. А вони - у відремонтованих дорогах, в освітлених вулицях, у благодаті для дітей, комфорті кожного у своєму будинку, у турботі про ветеранів та інвалідів, у підтримці обдарованої молоді громади. Це вже не перші кроки, які ми зробили всі разом. Громада оживає!

Як селищний голова повністю усвідомлюю ступінь відповідальності, яку поклали на мене жителі Чорноострівської громади. Хочу вас запевнити, що я завжди прагнутиму бути достойним вашої довіри та цієї великої відповідальності!

Вірю, що й надалі ми будемо усією громадою працювати для загального добра, миру і злагоди. Адже достойне майбутнє Чорноострівської громади - наше спільне завдання.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь