A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чорноострівська громада
Хмельницька область, Хмельницький район

«З майданом в серці, крізь життя»

Дата: 20.02.2019 14:45
Кількість переглядів: 736

Фото без описуПротягом віків найголовнішою цінністю і рушійною силою до незалежності була Свобода. Починаючи із Київської Русі, через козацтво, українську народну республіку, Майдан, українці завжди були в авангарді боротьби за свободу і волю.

Незважаючи на зливу та холод восени 2013 на Майдані Незалежності зібралися тисячі людей. Розпочалася Українська Революція Гідності. А 20 лютого, близько 8-ї ранку розпочався черговий напад Беркуту. Протестуючі, які були озброєні лише дерев’яними кийками, тонкими щитами, опинилися у зоні обстрілів снайперів і автоматників. Розпочалася бійня, їх розстрілювали з усіх боків, кров лилась рікою.      

 Вперше тих, хто загинув на Майдані, називають Небесною Сотнею.

В ці скорботні дні вклонитися пам’яті Героїв Небесної сотні зібралися чорноострівчани та жителі громади. У жалобі схилили голови та хвилиною  мовчання. вшанували Героїв Свободи.

До присутніх звернувся  Чорноострівський селищний голова Михайло Семенович Дзісь, який закликав боронити нашу Свободу та Мир.

Спільний молебен провели  настоятель Преображенської церкви отець  Віталій,  настоятель римо-католицького костелу Успіння Богоматері отець Віктор.

До підніжжя пам’ятного знаку «Героям Небесної сотні та захисникам України» лягли квіти від Чорноострівської селищної ради, Народного депутата України Сергія Лабазюка, Хмельницької районної адміністрації та Хмельницької районної ради, вдячних Чорноострівчан і мешканців громади.         

Ми об'єднавшись мусимо зробити все для того, аби наша держава дуже скоро стала такою, про яку мріяли і за яку боролися там – на столичному майдані учасники Революції Гідності, учасники об’єднаних сил, про яку мріємо усі ми!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь