A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чорноострівська громада
Хмельницька область, Хмельницький район

До уваги всіх мешканців та гостей Чорноострівської об’єднаної територіальної громади!

Дата: 20.03.2017 15:40
Кількість переглядів: 775

Сьогодні, 20 березня 2017 року, розпочинається всеукраїнська акція «За чисте довкілля», яка буде тривати до 29 квітня 2017 року.  

Метою акції є  створення сприятливого для життєдіяльності людини довкілля, збереження і охорону навколишнього природного середовища, забезпечення санітарного та епідемічного благополуччя населення, утримання територій населених пунктів в належному стані, їх санітарного очищення та  виконання законодавства України та роЗакону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Закону України «Про благоустрій населених пунктів», Указів Президента України від 06.08.1998р. №855/98 «Про День довкілля», від 04.11.2008р. №995/2008 «Про деякі заходи щодо збереження та відтворення лісів та зелених насаджень», розпорядження КМУ від 31.03.2010р. №777-р «Деякі питання проведення щорічної акції «За чисте довкілля» та Дня благоустрою територій населених пунктів, розпорядження  Хмельницької РДА від 14.03.2017р.№198/2017-р «Про проведення в районі щорічної акції «За чисте довкілля» та Дня благоустрою територій населених пунктів», Правил благоустрою населених пунктів Чорноострівської селищної ради, Програми «Благоустрій, розвиток інженерно-транспортної та соціальної  інфраструктури Чорноострівської селищної об’єднаної територіальної громади на 2016-2020рр.», Програми «Охорона навколишнього природного середовища Чорноострівської селищної ради на 2016-2020рр.», розпорядження Чорноострівського селищного голови від 17.03.2017р. «Про проведення  щорічної акції «За чисте довкілля» та Дня благоустрою територій населених пунктів Чорноострівської селищної ради.

В рамках акції «За чисте довкілля» в Чорноострівській об’єднаній територіальній громаді будуть проведені ряд заходів, в тому числі, Дні благоустрою населених пунктів, ліквідація стихійних сміттєзвалищ, висадження дерев, кущів, квітників, прибирання кладовищ, упорядкування  братських могил та місць почесних поховань, прибирання узбіч автомобільних доріг, берегів водойм,  ліквідація аварійно-небезпечних дерев, ремонт мережі зовнішнього освітлення.

Всіх мешканців просимо долучитися до проведення заходів в рамках всеукраїнської акції «За чисте довкілля»!

Зробимо населені пункти нашої громади  чистими!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь