A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чорноострівська громада
Хмельницька область, Хмельницький район

«Уроки доброти!!!»

Дата: 03.12.2018 13:21
Кількість переглядів: 996

Фото без описуЩороку на початку грудня уся світова спільнота відзначає Міжнародний день людей з інвалідністю, який проголошено Генеральною Асамблеєю ООН у 1992 році. Відзначення цієї дати спрямоване на посилення уваги до проблем інвалідів, захисту їх гідності, прав і благополуччя.

Міжнародний день інвалідів акцентує увагу суспільства  на перевагах, які воно отримує від участі людей з обмеженими можливостями у політичному, соціальному, економічному і культурному житті.

Заклади освіти Чорноострівської громади не залишилися осторонь і провели вже традиційні «уроки доброти» на тему: «Дивись на нас, як на рівних!», години спілкування для учнів початкової школи, учасники освітнього процесу долучилися до участі у конкурсі малюнків «Підкори глухоту собі! Не підкоряйся їй!», переглянули документальні відеоролики «Хроніка досягнень наших параолімпійців», «Ігри нескорених: нас не зламати!», відвідали тематичну виставку у шкільній бібліотеці «Нехай комусь тепліше стане від наших добрих, гарних слів». Ці виховні заходи допомогли учням зрозуміти відмінність світу людини з обмеженими можливостями, показали важливість допомоги та толерантного ставлення до інвалідів.

Доброта і милосердя - два крила на яких тримається людство. Ми не повинні забувати про тих людей, які потребують допомоги.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь