Чорноострівська громада
Хмельницька область, Хмельницький район

Цикл масштабних зборових заходів з резервістами та військовозобов’язаними

Дата: 03.12.2018 12:58
Кількість переглядів: 899

Фото без опису

Відповідно до повідомлення Управління зв’язків з громадськістю Збройних Сил України з 3-го грудня розпочинається цикл масштабних зборових заходів з резервістами та військовозобов’язаними.

Введення правового режиму воєнного стану, у тому числі передбачає уточнення завдань Збройних Сил України та Сил територіальної оборони.

Однією із складових підготовки Збройних Сил України до відсічі збройної агресії є підготовка людських резервів.

З цією метою, з 3-го грудня розпочинається цикл масштабних зборових заходів з резервістами та військовозобов’язаними.

Зокрема будуть проведені збори, як у складі бригад (до 15 діб) так і у складі навчальних центрів (до 20 діб). Таким чином передбачається, що всі зборові заходи будуть завершені до початку Новорічних свят.

Водночас, заходи мобілізації проводитимуться лише у випадку відкритої агресії, але в такому випадку до Збройних Сил України призиватимуться не лише ті особи, які перебувають на зборах, а й усі резервісти та військовозобов’язані, які приписані до комплектування Збройних Сил України.

Крім того, як і передбачено Стратегічним замислом застосування Збройних Сил України, наразі у визначених областях України тривають організаційні заходи створення Територіальної оборони та непорушних запасів.

В областях у яких запроваджено воєнний стан передбачається проведення масових зборів з військовозобов’язаними територіальної оборони тривалістю до 10 діб. Під час яких буде проведене бойове злагодження бригад та батальйонів територіальної оборони, з метою підготовки до захисту своїх областей.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь