A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чорноострівська громада
Хмельницька область, Хмельницький район

Музико звучи!

Дата: 03.10.2018 11:25
Кількість переглядів: 1051

Фото без описуМузика – одна з прекрасних  цінностей людства. Вона сприяє гармонії нашого життя, виступає інструментом самовираження і натхнення, служить джерелом непередаваних відчуттів і емоцій.

Вперше Міжнародний день музики провели 1-го жовтня 1975-го року. Засновником цього прекрасного Дня виступила Міжнародна музична рада (IMC) при всесвітній і поважній організації ЮНЕСКО.

З музикою наше людство знайоме з давніх часів. На світі знайдеться небагато людей, які зовсім байдужі до музики. Це мистецтво має величезний потенціал і багатьом композиторам донині вдається виражати через неї не тільки стан своєї власної душі, але й передавати атмосферу навколишнього, повного почуттів і переживань складного внутрішнього світу взаємин людини і природи.

Щорічно, цей Всесвітній день, День прекрасного і дивовижного світу музичного мистецтва відзначається проведенням чудових концертів та концертних програм. Не виключенням стала і Чорноострівська ДМШ. В цей день зі сцени лунали музичні твори у виконанні хору школи, чудових виконавців Даші Литвинюк, Юлі Цмух, Андрія Слободяна, Евеліни Бойчук,  інструментальне тріо викладачів. Справжню бурю оплесків викликали найменші учасники концерту – молодша вокальна група школи.

Грамотою селищної ради була нагороджена директор ДМШ Ірина Боровська, а грамотами обласного науково – методичного центру культури і мистецтва Альона Шупарська, Анжеліка Гончарук, Галина Капустянська, Майя Івановська.

Музика ніколи не старіє, вона дозволяє нам доторкнутися не тільки до часів їх авторів, але і заглянути в наше майбутнє, відчути автентичність цього моменту. З Міжнародним днем музики!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь