A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чорноострівська громада
Хмельницька область, Хмельницький район

27 квітня відбувся звітний концерт учнів та викладачів Чорноострівської дитячої музичної школи

Дата: 28.04.2017 15:00
Кількість переглядів: 926

Навчання музиці дітей - найголовніше завдання педагогічного колективу. За роки існування школа стала справжнім осередком музичної культури в селищі. Педагогічний колектив робить все можливе, щоб у процесі навчання створювати зацікавленість до серйозної музики і при цьому прислуховуватись до пульсу життя, адже мистецтво є однією з форм відображення його динаміки.

Щороку юні  музиканти беруть участь у обласних конкурсах виконавців, де показують високий рівень здобутих знань та виконавської майстерності. Серед вихованців музичної школи є лауреати та дипломанти багатьох обласних конкурсів та фестивалів вищого рівня.

Директор Чорноострівської музичної школи І. Г. Боровська та весь колектив викладачів прикладають максимум зусиль для розвитку естетичного виховання своїх учнів, підтримують та допомагають кожному знайти себе у бурхливому морі мистецтва.

На високому професійному рівні прозвучали цього дня музичні твори у виконанні вихованців та викладачів музичної школи. Родзинкою були хореографічні номери у виконанні наймолодших учнів. Глядачі отримали найкращі емоції та приємні враження від концертних номерів юних музикантів та їх наставників.

В залі панувала атмосфера уваги та доброзичливості. Глядачі бурхливо аплодували після кожного виступу.

Учасників звітного концерту музичної школи вітав Чорноострівський селищний голова М. Дзісь Висловив велику подяку педагогічному колективу, вихованцям школи та батькам за їхнє розуміння важливості залучення дітей до прекрасного та всебічну підтримку. «Ким би не стали учні школи - робітниками, лікарями, юристами, бізнесменами - світ музики, в якому вони проводять дитячі роки, назавжди наснажить їх любов'ю до життя, до образного сприйняття навколишнього світу, відчуття гармонії», наголосив селищний голова.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь