A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чорноострівська громада
Хмельницька область, Хмельницький район

Про проведення чергового призову громадян України на строкову військову службу до Збройних сил України

Дата: 31.03.2017 14:37
Кількість переглядів: 827

Фото без опису

Н А К А З

Військового комісара Хмельницького об`єднаного міського військового комісаріату

(з адміністративно-господарської діяльності)


27.03.17                                                  м. Хмельницький                                                № 20

   

Про проведення чергового призову громадян 

України на строкову військову службу до Збройних

сил України та інших військових формувань України 

в місті Хмельницькому і Хмельницькому районі 


 

На виконання вимог Закону України «Про військовий обов’язок і військову службу», Указу Президента України від 24.02.2017 № 442017 "Про звільнення в запас військовослужбовців строкової служби, строки проведення чергових призовів та чергові призови громадян України на строкову військову службу у 2017 році ”, Розпорядження голови Хмельницької обласної Державної адміністрації від 14.03.2017 № 179/2017-р "Про організацію в області чергових призовів громадян України на строкову військову службу у 2017 році", Рішення виконавчого комітету Хмельницької міської ради від 23.03.2017 року № 216 "Про проведення чергового призову громадян України на строкову військову службу у м. Хмельницькому до Збройних Сил України та інших військових формувань України, утворених відповідно до законодавства України, у квітні-травні 2017" та Розпорядження голови Хмельницької районної Державної адміністрації від 24.03.2017 № 218/2017-р "Про проведення в районі чергового призову громадян України на строкову військову службу до Збройних Сил України та інших військових формувань України у квітні - травні 2017 року"

Н А К А З У Ю:

1. Визвати з 1 квітня 2017 року на призовну дільницю Хмельницького об’єднаного міського військового комісаріату за адресою: місто Хмельницький, вулиця Проскурівська, будинок № 35, для проходження призовної комісії громадян України чоловічої статі віком від 18 до 27 років, які згідно Закону України "Про військовий обов’язок і військову службу” підлягають призову на строкову військову службу.

2. Призовники, яким надійшла повістка військового комісаріату на прибуття для проходження призовної комісії, зобов'язані прибути на призовну дільницю Хмельницького об’єднаного міського військового комісаріату у строк, зазначений в повістці.

3. Громадяни призовного віку, яким за будь-яких обставин повістка не надійшла, зобов'язані з'явитися до призовної дільниці Хмельницького об’єднаного міського військового комісаріату не пізніше 10 квітня 2017 року.

4. Керівникам підприємств, установ, організацій і навчальних закладів незалежно від підпорядкування та форм власності на вимогу військового комісаріату забезпечити своєчасне прибуття громадян призовного віку до призовної дільниці Хмельницького об’єднаного міського військового комісаріату.

5. Призов Громадян України чоловічої статі на строкову військову службу провести в період з 1 квітня по 31 травня 2017 року.

6. Призвати на строкову військову службу придатних за станом здоров'я до військової служби громадян України чоловічої статі, яким до дня відправлення у військові частини виповнилося 20 років, та старших осіб, які не досягли 27-річного віку і не мають права на звільнення або відстрочку від призову на строкову військову службу.

7. Забороняю в період з 1 квітня по 31 травня 2017 року проведення зміни місця військового обліку громадян призовного віку, за винятком випадків, передбачених Законом України "Про військовий обов’язок і військову службу”.

8. Громадяни України, які ухиляються від призову на строкову військову службу та порушують вимоги Закону України "Про військовий обов’язок і військову службу”, несуть персональну відповідальність згідно чинного законодавства.

9. Контроль за виконанням наказу покласти на заступника військового комісара-начальника відділення комплектування Хмельницького об’єднаного міського військового комісаріату.

10. Наказ довести до громадян України призовного віку, керівників підприємств, установ, організацій і навчальних закладів через засоби масової інформації. До особового складу військового комісаріату в частині, що його стосується.

 

Військовий комісар

Хмельницького об'єднаного міського

військового комісаріату

полковник                                                                                        В.І. Тамбовець

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь