A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чорноострівська громада
Хмельницька область, Хмельницький район

Під святим Покрови омофором Україну в мирі ми єднаймо

Дата: 17.10.2017 12:47
Кількість переглядів: 827

Фото без опису14 жовтня Україна відзначає День Покрови Божої матері. День захисника України та День українського козацтва. Напередодні в концертній залі Чорноострівського аграрного ліцею відбулися урочистості з нагоди цих дат. Представники сіл Чорноострівської об’єднаної територіальної громади, Чорноострівської селищної ради, військовослужбовці ВЧ А – 3013.

В ці найсвятіші для кожного з нас дні приймайте боже благословення пролунало від священнослужителів Чорноострівської громади.

Не буде вільним народ, який не може себе захистити.   Віддали своє життя за волю і незалежність нашої держави  і наші земляки, чорноострівчани, які полягли на полях неоголошеної війни:

Олександр Пасічник,  Олександр Попов,  Ігор Мельник; Богдан Ліщинський,  підполковник Ярослав Костишин.

Лягли квіти на могили героїв та до підніжжя пам’ятного знаку «Героям Небесної сотні та захисникам України» від Чорноострівської селищної ради, Хмельницької  РДА, військових, учнів шкіл та вдячних чорноострівчан.

Зі святами жителів громади, воїнів АТО та військовослужбовців ВЧ  А – 3013 привітав Чорноострівський селищний голова Михайло Дзісь, голова Хмельницької районної ради Юрій Мельник, заступник Хмельницької РДА Андрій Зелінський, командир військової частини А 3013 полковник Микола Сандул та помічник народного депутата України Сергія Лабазюка Галина Тенюх.

Своє мистецтво всім присутнім дарували вихованці та викладачі Чорноострівської ДМШ та учасники народного аматорського фольклорного ансамблю «Чорноострівчанка» територіального центру.

Українська армія, вихована на славних традиціях козацтва ніколи не була армією агресором. Під святим Покрови омофором ми, країна миру та добра, впевнено йдемо в європейське майбутнє.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь