A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чорноострівська громада
Хмельницька область, Хмельницький район

Нехай завжди над нами буде мирне небо!

Дата: 16.02.2018 12:16
Кількість переглядів: 875

Фото без описуЗ кожним роком все далі історія відділяє нас від вогняних років афганської війни та локальних війн на території інших держав. Але час непідвладний викреслити з нашої пам’яті героїчні подвиги, приклади мужності і вірності військовому обов’язку, які продемонстрували тисячі відданих синів і дочок України, долею одягнених у солдатські шинелі.

Ви завжди для всіх були і є прикладом мужності і відваги, зразком людей, для яких “ОБОВ`ЯЗОК” – це не просто слово, а норма поведінки, суть життя.

І сьогодні, коли в Україні дуже складна ситуація, у вашому досвіді і вашій мудрості потребує наша країна.  Ви робите все можливе, щоб зберегти мир в в нашій країні

В ці дні з глибокою шаною ми згадуємо  усіх, хто загинув під час виконання свого військового обов’язку за межами України, з особливим болем згадуючи війну в Афганістані.

Не оминула ця війна і нашу громаду. Цього пам’ятного дня ми низько схиляємо голови перед нашими земляками – солдатами і офіцерами, які віддали своє життя за мир та незалежність інших держав. Це Батурко Олександр Григорович с. Везденьки, Кукуруза Олександр Павлович с. Мартинівка. Збережемо вічну пам’ять про загиблих, яким не судилося повернутися додому. В цей день на могили воїнів лягли квіти від Чорноострівської селищної ради, учнів шкіл, вихованців садочків та вдячних односельчан.

У всіх закладах освіти, культури відбулись зустрічі з воїнами, концерти, відкрились інтерактивні виставки,

В цей день Грузевицький СБК став особливо затишним. Зі всіх населених пунктів Чорноострівської громади приїхали сюди воїни – афганці та учасники локальних війн в інших державах. Спілкування з давніми побратимами, спогади про минуле, а ще ілюстративна виставка, яка перенесла їх в той час та великий концерт, який підготували юні аматори сцени зробили цей день надзвичайно душевним та затишним.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь