A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чорноострівська громада
Хмельницька область, Хмельницький район

«Безкраї обрії мистецтва»

Дата: 14.02.2018 11:20
Кількість переглядів: 738

Фото без опису8 та 9 лютого в приміщенні Чорноострівського НВК відбувся  огляд-конкурс художньої самодіяльності закладів освіти Чорноострівської селищної ради «Безкраї обрії мистецтва». В заході взяло участь 10 загальноосвітніх шкіл громади.

У огляді-конкурсі виступили хорові колективи, вокальні ансамблі, солісти, дуети, лялькові театри, хореографічні колективи, художні читачі, ансамбль гітаристів, фольклорні ансамблі, театрально-драматичні колективи  тощо. Учні  продемонстрували високий виконавський рівень, багатоголосий спів і відшліфовану сценічну культуру. Усі номери відзначалися оригінальністю й неповторністю. Юні артисти з хвилюючою щирістю виходили на сцену і відтворювали образи своїх героїв. Талановиті, обдаровані діти демонстрували свою любов до пісні, до танцю, до художнього слова.

У фойє школи була презентована виставка робіт декоративно-ужиткового мистецтва учнів закладів середньої освіти Чорноострівської селищної ради. Усі роботи виділялися оригінальною технікою виконання, складністю роботи та естетичним оформленням. Виставка декоративно-ужиткового мистецтва вразила усіх кількістю виробів, розмаїттям представлених жанрів, високою майстерністю виконаних робіт.

За підсумками конкурсу будуть відібрані кращі сценічні номери та вироби для представлення Чорноострівської громади на обласному етапі огляду-конкурсу та виставці декоративно-ужиткового та образотворчого мистецтва, який відбудеться 15 березня.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь