Чорноострівська громада
Хмельницька область, Хмельницький район

Засідання робочої групи

Дата: 13.04.2017 10:20
Кількість переглядів: 766

Фото без описуУ Чорноострівській селищній раді відбулося засідання робочої групи з питань сприяння реалізації рішень, спрямованих на підвищення розміру середньої заробітної плати суб’єктами господарювання і дотримання вимог законодавства та з метою інформаційно-роз’яснювальної роботи щодо законодавства про працю серед роботодавців і населення.

На засідання були запрошені Борисюк Ю.О. - головний державний інспектор відділу з питань додержання законодавства про працю, зайнятість та інших нормативно-правових актів Управління Держпраці у Хмельницькій області, Лабунець А.В. - начальник управління податків і зборів з фізичних осіб ДПІ (за згодою), Загребельна С.І. - директора Хмельницького районного центру зайнятості, Кухар І.В. - завідувач сектору платежів до пенсійної системи Хмельницького об’єднаного управління ПФУ Хмельницької області, Буга В. Р. - провідний фахівець з питань зайнятості відділу  надання соціальних послуг, Трач А.В. - спеціаліст фінансового відділу Чорноострівської селищної Ради, Топольніцький В.В - начальник юридичного відділу Чорноострівської селищної ради.

Інформаційно-роз’яснювальної роботи були проведені з підприємцями та суб'єктами господарювання Чорноострівської ОТГ.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь