A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чорноострівська громада
Хмельницька область, Хмельницький район

Мітинг-реквієм з нагоди Дня пам’яті та примирення та 72-ї річниці Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні

Дата: 10.05.2017 09:07
Кількість переглядів: 905

Фото без опису

9 травня у смт. Чорний Острів відбувся мітинг-реквієм з нагоди Дня пам’яті та примирення і 72-ї річниці Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні. 

Участь у дійстві взяли: голова Чорноострівської територіальної громади Михайло Дзісь, перший заступник селищного голови Світлана Мельник, депутати Чорноострівської селищної ради, заступник голови райдержадміністрації Сергій Янчук, голова районної ради Юрій Мельник, помічник народного депутата України Сергія Петровича Лабазюка, Віктор Тащук  т.в.о. начальника Хмельницького районного відділення Хмельницького відділу поліції ГУНП в області Василь Птащук, керівники установ та підприємств, учні навчальних закладів Чорноострівської територіальної громади, місцеві жителі та інші.

Учасників святкового зібрання із Днем Перемоги привітали: Чорноострівський селищний голова Михайло Дзісь, місцевий письменник, дитина війни - Петро Кирилович Черватюк, помічник народного депутата України Сергія Петровича Лабазюка, Віктор Тащук. Вони привітали усіх із Днем перемоги над нацизмом у Другій світовій війні. Також виступаючими було зазначено, що в травні 1945-го року встановлено довгоочікуваний мир в Європі. Крім традиційного для нас Дня перемоги над нацизмом у Європі Україна вже декілька років спільно із європейськими країнами відзначає також День пам’яті та примирення. Ця нова для нас традиція жодним чином не підміняє, а доповнює і посилює звичне державне свято – День перемоги над нацизмом у Другій світовій війні. Присутні вшанували хвилиною мовчання пам'ять усіх жертв Другої світової війни  та поклали гірлянди і квіти до братської могили загиблим воїнам, які брали участь у визволені Чорного Острова  та до підніжжя пам’ятника загиблим під час Другої світової війни.

Під час урочистого дійства звучали патріотичні пісні, у виконанні працівників районного будинку культури та учнів Мар'янівської ЗОШ, Чорноострівського НВК, ДМШ.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь