A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чорноострівська громада
Хмельницька область, Хмельницький район

6 грудня у День Збройних Сил України, на фасаді Чорноострівського ліцею відкрито меморіальні дошки Деліті Олегу Миколайовичу та Мельнику Ігорю Олексійовичу

Дата: 07.12.2022 16:36
Кількість переглядів: 655

Фото без опису

6 грудня у День Збройних Сил України, на фасаді Чорноострівського ліцею відкрито меморіальні дошки Деліті Олегу Миколайовичу та Мельнику Ігорю Олексійовичу.

З нагоди відкриття меморіальної дошки перед будівлею ліцею відбувся мітинг-реквієм. Участь у ньому взяли Чорноострівський селищний голова Михайло Дзісь, представники військового комісаріату, родичі, колеги та друзі.

Деліта Олег Миколайович народився 8 березня 1992 року, на Хмельниччині в мальовничому селі Вовча Гора. По закінченню Чорноострівського НВК, у 2008 році, вступив у Чорноострівський ПАЛ, де здобув професію кухаря. На цьому Олег не зупинився, і згодом закінчив курси по зварюванню металу. Саме у цій професії Олег знайшов себе та за нею працював у Вінницькій транспортній компанії.

25 січня 2020 року Олег одружився. Разом із дружиною Катериною виховували двох чудових діток – доньку Дар’ю та сина Іллю. В родині, на роботі, в житті Олега знали, як турботливого сина та брата, доброго та люблячого чоловіка і батька. Таким він назавжди і залишиться у пам’яті рідних, колег і друзів.

В час повномасштабного вторгнення ворога на територію України Олег із сім’єю проживав у місті Подільськ, Одеської області, звідки 3 березня 2022 року добровольцем вирушив захищати рідну землю.
20 травня 2022 року, в зоні бойових дій Деліта Олега Миколайовича загинув.

Мельник Ігор Олексійович народився 22 серпня 1995 року в селі Черепівка Хмельницького району. В 2001-2002 роках навчався в Черепівській ЗОШ, а з 2002 по 2004 рік в Хмельницькій ЗОШ № 24. В 2004 році Ігор навчається в Чорноострівському НВК. Свою мистецьку освіту по класу фортепіано здобуває в Чорноострівській музичній школі. Завжди усміхнений та життєрадісний, має багато друзів. По закінченні Чорноостівського НВК вступає до професійного аграрного училища за спеціальністю адміністратор готельно-ресторанного комплексу. 

Мріяв стати програмістом. Однак в буремні для нашої країни роки, коли виникла страшна загроза суверенітету та цілісності держави, Ігор Мельник з 2014 року служить за контрактом у Грузевицькій ВЧ А 30 13. З 27 травня 2015 року бере участь у бойових діях в зоні ООС в Донецькій та Луганській областях. Служив у 53 окремій бригаді. 

По закінченні неоголошеної війни з російським агресором мріяв стати офіцером українського війська. Але життя несподівано обірвалось від вогнепального поранення в голову. Загинув під час бойових дій 16 березня 2016 року.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь