A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чорноострівська громада
Хмельницька область, Хмельницький район

Оголошення

Важливе оголошення!

На виконання звернення Служби відновлення та розвитку інфраструктури у Хмельницькій області просимо керівників агроформувань та переробних підприємств Чорноострівської територіальної громади організувати в місцях виїздів з полів автотранспорту пункти по миттю коліс від бруду.  

09:33:31 29.11.2023

Оголошення!

Завтра, 25 листопада, в приміщені Чорноострівської селищної ради відбудеться чергове засідання комісії з обстеження об’єктів, пошкоджених внаслідок збройної агресії російської федерації.

13:54:30 24.11.2023

Інформаційне повідомлення про подання заяв про висунення кандидатур від громадськості до персонального складу комісії з обстеження об’єктів, пошкоджених внаслідок збройної агресії Російської Федерації

Відповідно до пункту 7 Порядку надання компенсації для відновлення окремих категорій об’єктів нерухомого майна, пошкоджених внаслідок бойових дій, терористичних актів, диверсій, спричинених збройною агресією Російської Федерації, з використанням електронної публічної послуги «єВідновлення», затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 21.04.2023 р. № 381, рішенням від 13.05. 2023 р. № 1 «Про створення комісії з обстеження об’єктів, пошкоджених внаслідок збройної агресії Російської Федерації”(із змінами), (далі – рішення):

16:51:11 22.11.2023

Оголошення!

Завтра, 8 листопада, в приміщені Чорноострівської селищної ради відбудеться чергове засідання комісії з обстеження об’єктів, пошкоджених внаслідок збройної агресії російської федерації.

13:58:35 07.11.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь