A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чорноострівська громада
Хмельницька область, Хмельницький район

З Днем Юриста!

Дата: 06.10.2017 12:57
Кількість переглядів: 1086

Фото без опису8 жовтня вітають тих, чия робота пов'язана з правозахисною діяльністю. День юриста України об'єднує адвокатів, нотаріусів, працівників судочинства, органів місцевого самоврядування – всіх, хто вибрав юридичну освіту і захищає права і свободи громадян.

Відстояти законні інтереси, захистити права в суді, відновити справедливість - це робота юристів, людей, що представляють професію, престиж і відповідальність якої постійно росте зростає. Напевно, немає такої сфери діяльності, немає жодного підприємства або організації, які б зуміли обійтися без консультацій юриста. Праця правознавця завжди в пошані, вона визнана суспільством.

Це свято людей, які своїм словом і ділом мають стверджувати недоторканість конституційних прав і свобод громадян, непорушність законів.

Зі здобуттям незалежності Українською державою професія юриста стає все більш вагомою і необхідною. Фах юриста набуває все більшого авторитету в державі. Ваш вибір професії – це вибір шляху відповідальності, справедливості, відданості, цілеспрямованості.

Шановні юристи юридичного відділу Чорноострівської селищної ради!

У день Вашого професійного свята прийміть найщиріші побажання міцного здоров'я, професійного відношення до справи та 100% дотримання букві закону.

Нехай ваші професійні зусилля будуть винагородженні повагою і довірою громадян, впевненістю у надійному і справедливому захисті їх конституційних прав і свобод.

Впевнені, що ви, шановні юристи, яким властиве усвідомлене почуття відповідальності, й надалі вірно служитимете інтересам України та її громадян, з честю примножуватиме славні традиції своєї професії, докладатиме зусиль задля утвердження на теренах Чорноострівської громади ідеалів верховенства права та справедливості.

Прийміть слова глибокої вдячності за високий професіоналізм, активну участь у поширенні правових знань та посиленні соціального захисту наших громадян.

 

Виконавчий комітет Чорноострівської селищної ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь