A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чорноострівська громада
Хмельницька область, Хмельницький район

Про попередження загибелі людей на водних об’єктах населених пунктів громади під час святкування дня Івана Купала

Дата: 30.06.2017 12:55
Кількість переглядів: 1172

ШАНОВНІ  КРАЯНИ!

Фото без описуУ зв’язку з народною традицією святкування 6-7 липня релігійного свята дня Івана Купала, яке передбачає масові народні гуляння на водних об’єктах, купання людей у відкритих водоймищах, загроза загибелі людей зростає. Під час проведення обрядових церемоній звертаємо особливу увагу на виконання вимог розпорядження Президента України від 14 липня 2001 року № 190/2001-РП «Про невідкладні заходи щодо запобігання загибелі людей на водних об’єктах», Правил охорони життя людей на водних об’єктах України, затверджених наказом МВС України від 10 квітня 2017 року № 301 та необхідності вжиття запобіжних заходів.

На сьогоднішній день в Україні склалася вкрай складна ситуація з травмуванням та загибеллю людей на воді. Через порушення правил поведінки на водних об’єктах у 2016 році з початку купального сезону   в державі загинуло 1116 осіб, з яких 121 дитина.

Виконавчий комітет Чорноострівської селищної ради  вкотре звертається до всіх мешканців населених пунктів громади бути обережними, перебуваючи поблизу водойм.

Пам’ятайте: не слід заходити у воду в незнайомому для вас місці; потрібно уникати води зі швидкою течією, ні в якому разі не заходити у воду в нетверезому стані; відпочивати на водоймах варто у світлий час доби.

Шановні батьки! Будьте уважнішими до дітей, не залишайте їх на самоті поблизу водойм. Будьте пильними та обережними! Дбайте про безпеку власного життя та життя Ваших близьких.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь